De Buren bij jou Thuis

Ontdek ons nieuwe concept

We hebben de brasseriedeuren gesloten en brengen het Buren-gevoel vanaf nu bij je thuis. Waar de meeste Burenfans al langer bij ons bestelden, hebben we onze menukaart uitgebreid en kunnen we niet wachten om je mee te nemen in onze vernieuwde gerechten. En geen zorgen. We hebben de klassiekers gehouden, maar kun je nu genieten van nog veel meer lekkers. Bekijk de mogelijkheden en bestel jouw allereerste De Buren bij je Thuis-hap!

 

Buren Weken

Ken je onze Buren Weken al? Elk seizoen werken we met verschillende weken waarin we nieuwe (en tijdelijke!) gerechten presenteren. Waar we voorheen al hebben kennisgemaakt met de Sint-, Kerst- en Valentijnsweken, zitten we momenteel in de Happy & Healthy Weken. En leuk nieuws; de volgende weken staan weer klaar. Stay tuned!

 

Casa Carpaccio

Jij weet het, wij weten het. Casa Carpaccio is in de keuken van de Buren ontstaan en we kunnen met een gerust hart zeggen dat dit dé specialiteit is. Waar Casa Carpaccio verkrijgbaar is bij verschillende verkooppunten in Noord- en Zuid-Holland, zijn alleen bij ons alle varianten verkrijgbaar.
Let’s funk things up!

Buren Specials

Wat je gewend bent van thuis, maar zonder zelf in de keuken te moeten staan. De Buren Specials hebben een gezonde twist, zijn toegankelijk en dagelijks vers bereid. Deze drie maaltijden zijn onze favoriet en we raden je aan om ze allemaal een keertje te proberen. Geniet!

Buren Tweegangenmenu

Terug van weggeweest; het Buren tweegangenmenu. We variëren zo nu en dan met gerechten en gaan van start met een Casa Carpaccio XXL + Burenbrownie. Kies jouw favo Casa Carpaccio en sluit ‘m af met de lekkerste Buren Brownie.

Frietmenu

Juist! Voor degene die trek heeft in saté, een burger of een portie smeuïge ribs. Want lekker gewoon blijven is misschien wel het allerleukst. Deze menu’s worden voorzien van verse salade en knapperige friet en is een must voor een avondje genieten.

Salades

Zo fijn, de echte maaltijdsalades. Voor de momenten waarvan je weet dat een avondje gezond geen kwaad kan, maar je niet met honger naar bed wilt. Onze rijkgevulde salades zitten vol met voedingsstoffen waardoor een wijntje ernaast echt geen kwaad kan (toch?). Get your greens!

Burenwraps

Ken je ze al? Het zijn de wraps die heel goed overdag gaan, maar ook voor een snelle hap in de avond. En met de drie verschillende Carpaccio varianten én de Crispy Chicken, heb je een mooie selectie om uit te kiezen. Benieuwd hoe het smaakt? Probeer het uit!

Buren Brownies

Hallelujah! Ze zijn vol, ze zijn rijk en ze smaken oh zo lekker. De Buren Brownies zijn één van onze nieuwste aanwinsten en daar kunnen we wel boeken vol over schrijven. Het is de perfecte afsluiter na een Burenmaaltijd en stiekem ook helemaal prima voor de dag daarna. Met de keuze uit Hazlenut-Toblerone, Salted Caramel, M&M en Oreo wil je ze eigenlijk allemaal bestellen.

Catering

Naast onze maaltijden verzorgen we al jaren catering aan huis. Want de gekste feestjes maak je zelf! Een jubileum, verjaardag, werkuitje of borrel; er hoort altijd wat lekkers bij. Opzoek naar een schaal bittergarnituur of juist een compleet buffet? Bekijk onze mogelijkheden en laat ons jou adviseren hoe jouw viering nog leuker kan worden.