Buren agenda

Bekijk hier wat we de komende tijd hebben gepland!

 

-Pasen bij de Buren-

Op zondag 12 en maandag 13 april vieren we Pasen met de Buren. Op 1e en 2e paasdag kun je genieten van onze carpaccio’s of gewoon lekker kiezen van de kaart EN we pakken dit jaar extra uit met een speciale ‘Buren’ paasbrunch! Op 1e paasdag en 2e paasdag kun je genieten van onze speciale paasbrunch. Het is een pakket met o.a. paasbroodjes, carpaccio’s, zalm met aspergesalade, yoghurt met vers fruit, quiche, carpacciosushi EN vergeet het dessert niet; romanoff met witte chocotaart op browniebodem en een gevuld paaseitje met Baileys-mousse. Je kunt zo’n heerlijk Buren paaspakket online bij ons bestellen of telefonisch.

   Menu paasbrunch 

 

-Moederdag-

Mom for president! Moederdag vieren we op zondag 10 mei. En hoe fijn is het als je het zo speciaal mogelijk kunt maken. Wil je jouw moeder op een ultiem avondje Buren trakteren? Dan hebben wij twee hele leuke opties op een rijtje gezet voor jullie: het weggeven van het Buren-Moederdagtasje óf op Moederdag zelf aanschuiven en genieten van het Moederdagmenu.

Het Buren-Moederdagtasje kun je aanvullen met een dinerbon, een flesje wijn en eventueel met een persoonlijke boodschap op het tasje. Kies je een dinerbon boven de €50,-? Dan krijg je het flesje wijn cadeau van ons 🍾

Daarnaast hebben we ook een Moederdagmenu op Moederdag zelf! Wil je alvast een tafel veilig stellen? Dat kan via deze link.