Neem een kijkje in onze menukaart

Elk gerecht is een beleving! Daarom proberen wij met de beste ingrediënten en producten te werken om van elke bezoek een feestje te maken. Naast onze speciale seizoensgerechten, veranderen we de kaart zo’n 4 vier keer per jaar. Proef de sfeer, laat je zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak én gezelligheid.

Naast ons assortiment hebben we een ‘hap van de week’ bestaande uit een visgerecht en een vleesgerecht. Liever vegetarisch? Vraag naar de vega variant! De happen van deze week bestaan uit:

Week zonder vlees: avocadoburger met chimichurri, couscous, verse avocado en gemarineerdr knolselderij

Menukaart Kindermenu

 

Carpaccioweken in maart!

It’s Carpaccio madness! 🆘 Van 3 t/m 21 maart staan de carpaccioweken ingepland en kun je vanaf vandaag (!) een plekje reserveren! Onze keuken heeft 12 verschillende carpaccio’s voorbereid waarbij je een eigen driegangenmenu kunt samenstellen óf op dinsdag en woensdag onbeperkt mag proeven! Zo hebben we de sushicarpaccio, Carpaccio geitenkaas, de Tony Chocolonely carpaccio en hebben we voor de vaste gasten uiteraard weer de XXL Carpaccio en Carpaccioburger in het menu verstopt 💛 trommel je clubbie op en reserveer tijdig dat tafeltje; tot snel!

Carpaccioweken menu