KNUS BIJ ONS BINNEN

Het Buren-moment bij ons aan tafel. Elk gerecht is een beleving! Daarom proberen wij met de beste ingrediënten en producten te werken om van elke bezoek een klein feestje te maken. Naast onze speciale seizoensgerechten veranderen we de kaart zo’n vier keer per jaar. Daarnaast is de Casa Carpaccio uiteraard eentje die we aanraden als je ‘m nog niet hebt geprobeerd. Proef de sfeer, laat je zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak én gezelligheid.

Van een romantisch avondje samen tot aan het organiseren van een groot feest –  we zijn zo moeilijk niet. Heb je speciale wensen of wil je informatie aanvragen voor het afhuren van onze locatie? Neem met ons contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Donderdag is Casa Carpacciodag!

Elke Donderdag schuif je bij ons aan voor de TIEN euro XXL Carpaccio met verse friet!

GEEF EEN FEESTJE

Wist je dat wij, als alles weer een beetje normaal is, ook groepsreserveringen hebben? Als je opzoek bent naar een leuke locatie voor bijvoorbeeld een vriendenuitje, verjaardagsfuif, personeelsdiner of we-mogen-eindelijk-weer-los-feestje, dan ben je bij ons meer dan welkom. Van een klein gezelschap tot het afhuren van het restaurant, alles kan bij ons. Zo kun je gebruikmaken van speciale groepsmenu’s en drankarrangementen, of de mogelijkheden van een besloten feest. Bekijk ze allemaal!

OPENINGSTIJDEN BRASSERIE

Schuif bij ons aan op donderdag, vrijdag of zaterdag vanaf 17.00 uur. Op zondag zijn we geopend voor feestjes!

Vaderdag zijn wij open!