Casa Carpaccio bezorgt!

Je kunt al je favo Carpaccio’s nu ook bij jou thuis laten bezorgen! We bezorgen de hele week in Lisse en Lisserbroek.

Maandag t/m zondag: Lisse en Lisserbroek

Donderdag : Hillegom en De Zilk en Nieuw-Vennep

Vrijdag: Noordwijkerhout en Sassenheim

Zaterdag: Hillegom en De Zilk en Nieuw-Vennep

Zondag : Noordwijkerhout en Sassenheim

 

-NIEUW!!! BURENLUNCH-

Op zaterdag 17 oktober gooien we voor de eerste keer onze deuren op voor de lunch. Vanaf 12 uur kun je de lekkerste Carpaccio’s komen lunchen. Van broodjes tot wraps en van salades tot tosti’s!

Neem een kijkje in onze menukaart

Elk gerecht is een beleving! Daarom proberen wij met de beste ingrediënten en producten te werken om van elke bezoek een feestje te maken. Naast onze speciale seizoensgerechten, veranderen we de kaart zo’n 4 vier keer per jaar. Proef de sfeer, laat je zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak én gezelligheid.

Natuurlijk zijn ook kids meer dan welkom. Je bekijkt hieronder onze kaart speciaal voor de kids. We hebben zelfs een vroege shift zodat je vanaf 5 uur al kunt komen genieten gezellig met het hele gezin! We zien jullie graag!

 

CASA CARPACCIO

Hét gerecht waar we om bekend staan; Carpaccio. Dit populair en traditioneel Italiaanse gerecht bereiden we elke dag vers voor. De kunst zit ‘m in het snijden van rauwe rundvlees. Hoe dunner het vlees, hoe meer smaak er vrij komt bij elke hap die je neemt. Daarnaast is onze huisgemaakte pesto en truffelmayonaise de kers op de taart.

– ONBEPERKT CARPACCIO –

Iedere woensdag kun je bij ons carpaccio eten tot je erbij neervalt voor 30 euro. We serveren alle Carpaccio’s in kleine porties zodat je er zoveel mogelijk kunt proberen. Het hoofdgerecht en dessert serveren we in normale porties.

-KERST BIJ DE BUREN-

Schuif je aan?

Met kerst gaan we weer extra uitpakken  bij de Buren. Je kunt op eerste en op tweede kerstdag weer bij ons aanschuiven. Ons kerstmenu is bijna klaar maar je kunt alvast een plekje veilig stellen!

Carpaccio-h0-ho-h0

Met de kerstdagen kun je onze carpaccio bestellen en ophalen op Eerste of Tweede Kerstdag en thuis rustig uitserveren aan de kersttafel. Je kiest het aantal porties en de dressing en je haalt de carpaccio op in een handige verpakking met de garnering los. Zo kun je de carpaccio nét voor het opdienen klaar maken en kunnen jij én je gasten rustig aan tafel.  En we kunnen je garanderen; het scheelt een hoop voorbereiding en je haalt het Buren-gevoel heel simpel in huis!

 

Groepen en feesten

Kom je met een groep of wil jij jouw feest bij ons organiseren?

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor bijvoorbeeld een vriendenuitje, verjaardagsfeest, jubileum of personeelsfeest, dan ben je bij ons van harte welkom. Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

  • maandagGesloten
  • dinsdagAfhaal en bezorging
  • woensdag16.30 - tot het einde
  • donderdag16.30 - tot het einde
  • vrijdag16.30 - tot het einde
  • zaterdag16.30 - tot het einde
  • zondagAfhaal en bezorging

Onze Casa is open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur  tot het laatste drankje is gedronken.

Wij bezorgen van dinsdag t/m zondag al onze gerechten. Ga naar ‘online bestellen’ en kies voor afhalen of bezorgen!