KNUS BIJ ONS BINNEN

Het Buren-moment bij ons aan tafel. Elk gerecht is een beleving! Daarom proberen wij met de beste ingrediënten en producten te werken om van elke bezoek een klein feestje te maken. Naast onze speciale seizoensgerechten veranderen we de kaart zo’n vier keer per jaar. Daarnaast is de Casa Carpaccio uiteraard eentje die we aanraden als je ‘m nog niet hebt geprobeerd. Proef de sfeer, laat je zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak én gezelligheid.

Van een romantisch avondje samen tot aan het organiseren van een groot feest –  we zijn zo moeilijk niet. Heb je speciale wensen of wil je informatie aanvragen voor het afhuren van onze locatie? Neem met ons contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

LEUKE DINGEN!

Onbeperkte Casa Carpaccio’s

Iedere woensdag kun je voor €30,- bij ons Casa Carpaccio’s bestellen tot je niét meer kan. We serveren de verschillende Casa Carpaccio’s in kleine porties zodat je de mogelijkheid hebt om zoveel mogelijk te proeven. Het hoofdgerecht en dessert serveren we in normale porties.

Donderdag is Casa Carpacciodag

Elke donderdag is bij ons de afhaal XXL Casa Carpaccio voor maar een tientje verkrijgbaar. Een behoorlijke maaltijd voor weinig en nog veel leuker om samen te eten.

GEEF EEN FEESTJE

Wist je dat wij, als alles weer een beetje normaal is, ook groepsreserveringen hebben? Als je opzoek bent naar een leuke locatie voor bijvoorbeeld een vriendenuitje, verjaardagsfuif, personeelsdiner of we-mogen-eindelijk-weer-los-feestje, dan ben je bij ons meer dan welkom. Van een kleine gezelschap tot het afhuren van het restraurant, alles kan bij ons. Zo kun je gebruikenmaken van speciale groepsmenu’s en drankarrangementen, of de mogelijkheden van een besloten feest. Bekijk ze allemaal!

openingstijden

Wij zijn momenteel van dinsdag t/m zondag open voor afhalen en bezorgen!

12.00-13.00 uur en van 16.30 uur tot 20.30