Het Casa Carpaccio Festival Pakket

Waar de eerste editie van het Casa Carpaccio festival begin november heeft plaatsgevonden, valt de tweede editie op 10 + 11 december . Wat kun je van het Casa Carpaccio Festival verwachten? Het pakket is beschikbaar vanaf twee personen waarbij er vijf mini Casa Carpaccio varianten per persoon worden toegevoegd, brood of friet, onze Buren Brownie proeverij en een optionele keuze voor een flesje wijn. Houd de website in de gaten en wees er snel bij zodra de pakketten online staan. En nog leuker nieuws; heb je net misgegrepen voor de december editie? We laten het Casa Carpaccio Festival Pakket maandelijks terugkomen, dus houd onze socials in de gaten voor de volgende datum.

Het Sinterklaas Pakket

Sinterklaas komt om de hoek kijken en dus is het weer plannen hoe dit jaar eruit ziet. Wie komt er langs, welke cadeaus haal je in huis en -nog belangrijker- wat gooi je op tafel? Het Sinterklaas Pakket van dit jaar zit boordevol lekker eten met verschillende opties. Zo hebben we het drie-gangen Buren Sintmenu waarbij je de Casa Carpaccio Trio van Sushi als voorgerecht krijgt voorgeschoteld, een Casa Carpaccio XXL naar keuze én de limited edition Buren Brownie Pepernoot&Licor43 als afsluiter. Daarnaast serveren we ook de Golden Sint Fondue met Golden Chocolate Caramel Seasalt fondue en stukken speculaascake, Buren Brownie, marshmallows en gedroogd fruit om mee te dippen. En wil je nergens aan vast zitten? Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Het Sinterklaas pakket is beschikbaar t/m zondag 5 december en je kunt nu alvast een bestelling plaatsen!

Het Buren Kerstpakket

Drie dagen lang gezelligheid en héél véél eten, het is precies waar Kerst om draait. Kerstmuziek, de versierde boom, familie en vrienden en wie weet wat sneeuw erbij. Zoals ieder jaar komen we met een Buren Kerstpakket met heerlijke gerechten waarbij je zelf niet hoeft uit te sloven, maar toch een luxe kerstdiner kan serveren. Alle kerstitems zijn beschikbaar op 24, 25 en 26 december. Check onze kerstfolder voor alle details en download alvast het bestelformulier om ‘m zelf in te vullen. Ook kun je de kerstbestelling alvast online plaatsen.