Carpaccio

Misschien wel hét gerecht waar we om bekend staan; Carpaccio. Dit populair en traditioneel Italiaanse gerecht bereiden we elke dag vers voor. De kunst zit ‘m in het snijden van rauwe rundvlees. Hoe dunner het vlees, hoe meer smaak er vrij komt bij elke hap die je neemt. Daarnaast is onze huisgemaakte pesto en truffelmayonaise de kers op de taart. Weet jij ook wat we allemaal met onze carpaccio’s het hele jaar door doen?

Carpacciofestival

Zo’n vijf à zes keer per jaar vindt ons Carpacciofestival plaatst. Op deze avonden mag je Carpaccio eten tot je er bij neervalt! Er wordt een Carpacciomenu geserveerd met de keuze uit alle carpacciogerechten die we het afgelopen jaar hebben geserveerd. Je kunt de gerechten delen of lekker voor jezelf houden én het wordt onbeperkt geserveerd als je met minimaal 6 personen komt aanschuiven. Via ons Facebook en Instagram account houden we je op de hoogte van onze volgende editie en omdat het altijd erg snel gaat, raden we je aan om zo snel mogelijk een gezellige tafeltje te boeken.

Maandmenu

Het maandmenu dat we elke maand opnieuw uitbrengen zit altijd verstopt met carpaccio. Het is immers ons meest favoriete gerecht. Het kan dus zijn dat er hele speciale carpaccio’s tussen zitten die je normaal gesproken niet kunt bestellen, maar alleen wordt voorbereid met het maandmenu!

Gevarieerde carpaccio’s

Hoewel de XXL Carpaccio pesto en truffelmayonaise de gedoodverfde winnaars zijn, hebben we nog veel meer in petto. Zo hebben we de Carpaccioburger, de Carpacciotafel voor 4 (juist, een héle tafel vol), de Low Carb Carpaccio en onze Carpacciodesserts van Tony Chocolonely. En wist je dat we het hele jaar door nog veel meer serveren? Wat dacht je van de Gin&Tonic Carpaccio, de Zalm en Gamba carpaccio of sushi carpaccio. Kortom, een goed moment om de Buren in de gaten te houden.