Eetwinkel De Buren

Onze eetwinkel bestaat al meer dan 50 jaar en is er eentje die elke Bollenstreker wel kent. Van de traditionele snack naar de gezonde maaltijden en van Casa Carpaccio naar vers friet –  we hebben het allemaal. Waar je gezellig kunt langskomen om alle Buren-bestellingen op te halen of thuis te laten bezorgen, hebben we sinds kort ons interieur aangepast en is binnen bij ons aanschuiven nóg knusser geworden.

We werken met leuke maand- en afhaalacties, bezorgen lunch voor bedrijven, hebben een speciale kinderbox voor de kleine toppers en werken daarbij met een heel handig puntensysteem waarbij je van alles kunt sparen.

 

Bekijk onze menukaart, kom gezellig langs of plaats je bestelling direct online!

Schuif bij ons aan

Heb je ons nieuwe interieur al gezien? Nog knusser en dus nog gezelliger om binnen bij ons aan te schuiven. Voor de snelle hap of voor een menu inclusief koud biertje; het kan in principe allemaal. We vragen je vriendelijk om de bestelling bij de kassa te plaatsen zodat we direct voor je aan de slag kunnen gaan. En mocht je zeker willen weten dat er een plekje vrij is? Vergeet dan niet te reserveren!

Bedrijvenlunch

Of het nu koud of warm belegde broodjes zijn, een lunchpakket inclusief fruit en melk, een complete maaltijd of een gezellige snack. Ons lunchassortiment is uitgebreid en kan geheel op wens gemaakt worden. Bekijk de online bestelmogelijkheden en kom de bestelling ophalen of laat ‘m bezorgen.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user eetwinkeldeburen.

OPENINGSTIJDEN EETWINKEL

maandag                                17.00 – 20.00 (bezorging)

dinsdag t/m donderdag      16.30  – 20.30

vrijdag                                      12.00 – 21.00

zaterdag                                    12.00 – 22.00

zondag                                       15.00 – 20.30

Wij zijn alle dagen geopend voor afhalen en bezorgen van de lunch!