EEN LEKKERE HAP

Het Buren-momentje bij je thuis. Onze eetwinkel bestaat al meer dan 50 jaar en is er eentje die elke Bollenstreker wel kent. Van traditionele snacks naar gezonde maaltijden en van Casa Carpaccio naar vers friet –  we hebben het allemaal. En vers friet is bij ons heel belangrijk. Sterker nog, het maakt wie we zijn. We hebben een perfecte aardappel gevonden die we eerst voorbakken in plantaardig vet en wanneer ze vervolgens zijn afgekoeld, we ze heel knapperig en vers afbakken op de juist temperatuur voor het beste resultaat. Juist, een hele mond vol!

We werken met leuke maand- en afhaalacties, bezorgen lunch voor bedrijven en gezellig partyfood voor feestjes, hebben een speciale kinderbox voor de kleine toppers en werken daarbij met een heel handig puntensysteem waarbij je van alles kunt sparen.

Werp een blik op onze assortimentsfolders of bestel je bestelling direct online!

LEUKE DINGEN

Vanaf nu zijn onze Sinterklaasboxen online te bestellen. Voor tijdens het zetten van je schoen, voor het bezoek van Sinterklaas, met pakjesavond of gewoon zomaar. We hebben 4 verschillende boxen om het Sinterklaasgevoel nog leuker te maken.

 

Heb je onze afhaaldeals al gezien? Deals voor de hele maand bij het ophalen van je bestellen. Bestel ‘m online of kom gezellig bij ons langs om je bestelling door te geven.

openingstijden

Wij zijn alle dagen geopend voor afhalen en bezorgen van de lunch!

maandag gesloten

dinsdag  16.30 – 20.30

woendag 16.30 – 20.30

donderdag 16.30 – 20.30

vrijdag 16.30 – 21.00

zaterdag 12.00 – 21.00

zondag 16.00 – 20.30