EEN LEKKERE HAP

Het Buren-momentje bij je thuis. Onze eetwinkel bestaat al meer dan 50 jaar en is er eentje die elke Bollenstreker wel kent. Van traditionele snacks naar gezonde maaltijden en van Casa Carpaccio naar vers friet –  we hebben het allemaal. En vers friet is bij ons heel belangrijk. Sterker nog, het maakt wie we zijn. We hebben een perfecte aardappel gevonden die we eerst voorbakken in plantaardig vet en wanneer ze vervolgens zijn afgekoeld, we ze heel knapperig en vers afbakken op de juist temperatuur voor het beste resultaat. Juist, een hele mond vol!

We werken met leuke maand- en afhaalacties, bezorgen lunch voor bedrijven en gezellig partyfood voor feestjes, hebben een speciale kinderbox voor de kleine toppers en werken daarbij met een heel handig puntensysteem waarbij je van alles kunt sparen.

Werp een blik op onze assortimentsfolders of bestel je bestelling direct online!

#FRIETJESOCIAAL

Het team van Friethoes heeft tijdens de corona-tijd het Frietje Sociaal in het leven geroepen. Een frietje die je geeft aan een ander in deze gekke tijd, gewoon om eens lief te doen. En dat vinden we zo’n leuk idee. Het oorspronkelijke Frietje Sociaal kun je in Haarlem halen maar wij willen graag bijdragen. Je kunt vanaf nu ook bij ons een frietje geven aan een ander. Betaal minder dan de helft van het frietje en wij leggen de rest bij. Degene die langskomt en dat frietje écht nodig heeft, krijgt ‘m gratis. Zo doen we wat voor elkaar.

Hoe werkt het? Zowel bij je online bestelling of wanneer je langskomt kun je een Frietje Sociaal bestellen. Dat ene frietje wordt door middel van een kaartje in een grote pot gestopt. Wanneer je bij ons langskomt en jij degene bent die dat ene frietje heel hard nodig hebt, kun je uit de pot een kaartje halen en verzilveren voor een frietje. En nog leuker, we gaan de kaartjes afleveren bij de Voedselbank. Zo gunnen we iedereen wat ❤️

Wil je zelf iemand een kaartje cadeau doen, geef het dan aan bij ons. Wanneer je wilt doneren of op een andere manier mee wilt doen aan dit initiatief laat het ons dan weten.

openingstijden

Wij zijn alle dagen geopend voor afhalen en bezorgen van de lunch!

maandag gesloten

dinsdag  16.30 – 20.30

woendag 16.30 – 20.30

donderdag 16.30 – 20.30

vrijdag 16.30 – 21.00

zaterdag 12.00 – 21.00

zondag 16.00 – 20.30