Groepen

Samen eten, is samen genieten!

We hebben nu speciaal samengestelde menu’s en drankarrangementen waar groepen gebruik van kunnen maken. Kies jouw favoriete groepsmenu en gewenste drankarrangement en wij serveren niet alleen een heerlijk menu, maar ook een avond waar alles kan. We zien jullie graag bij ons aanschuiven!

Ken je onze Buren-bel al?

Ga je met een grote en gezellige groep uiteten, maar heb je door de opstelling van de tafel niet de mogelijkheid om iedereen te spreken. Om dit bekende euvel op te lossen introduceren wij de Buren-bel!

Na elke gang gaat de Buren Bel af en mag iedereen een paar plekjes opschuiven! En om geen ongemakkelijke blikken van je buurman/vrouw te krijgen; niet jij maar wíj zorgen dat er aan de bel wordt getrokken. Kom je met een grote groep en wil je gebruik maken van de Buren Bel? Geef een seintje en we geven een slinger na elk gerecht.

Jouw eigen feest!

Wist je dat je bij ons in de Brasserie jouw eigen besloten feestje kunt organiseren? Of het nu voor een verjaardagsborrel is, een pensioenfeestje, een huwelijksjubileum of om gewoon het leven te vieren, het kan bij ons. Het kan laagdrempelig of juist een over-de-top-feestje. We werken met verschillende arrangementen, maar kunnen het ook geheel aanpassen op de wens van onze gasten. Neem telefonisch contact of stuur ons een mail om de mogelijkheden te bespreken.

Babyshower of kraamfeest

Kraamfeesten.. Het zijn van die feestjes waarbij je alles uit de kast wilt trekken om het zo speciaal mogelijk te maken. Komt het dan even goed uit dat we elke zaterdagmiddag en zondag vrij houden voor besloten feestjes zoals een kraamfeest of babyshower! Van gekleurde prosecco tot geboortehapjes; het kan eigenlijk allemaal! Bekijk onze arrangementen en neem contact op voor meer informatie!