bestel hier voor lisse en lisserbroek

Casa Carpaccio bezorglocaties

 

Casa Carpaccio bezorgingen

Speciaal voor de Casa Carpaccio-liefhebber hebben we onze bezorglocaties aangepast voor uitsluitend Casa Carpaccio bestellingen. Zit jouw locatie erbij? Zorg ervoor dat je weet op welke dag je kunt bestellen en voor welke tijd de bestelling bij ons binnen moet zijn. En uiteraard is het ophalen van een (last minute) bestelling ook gewoon mogelijk! Zorg ervoor dat je op de juiste knop kiest waar je de Casa Carpaccio wilt laten bezorgen.

GEK JAAR, DAT 2020

2020 is een jaar van bestellen geweest, jij als geen ander weet dat. We mogen minder naar buiten en worden zo gedwongen om wat creatiever te zijn. Fijn dat het Buren-gevoel dus ook gewoon thuis gecreëerd kan worden door middel van bezorgen of afhalen. Het bezorgen en afhalen is tijdens onze openingstijden mogelijk en we bezorgen ook lunch op donderdag, vrijdag en zaterdag. Daarnaast hebben we speciaal voor de Casa Carpaccio’s onze bezorglocaties uitgebreid. Zowel het assortiment van Brasserie de Buren als van Eetwinkel de Buren kan van dinsdag t/m zondag worden opgehaald en daarbij bezorgen we in Lisse en Lisserbroek. Gebruik de onderstaande knop voor het online bestellen van ons assortiment.

 

Lunch

Op de donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag bezorgen we in Lisse en Lisserbroek ook lunch bij je thuis of op kantoor. Naast het gebruikelijke assortiment hebben we handige lunchboxen en leuke lunchdeals. Dit en meer informatie vind je via onze bestelsite!