Eetwinkel De Buren

Welkom bij de Buren in Lisse. Bij de Buren kun je ouderwets en gezond snacken voor zowel thuis als bij ons binnen, of een bedrijfslunch bestellen. Naast ons snackassortiment leveren we ook uitgebreide gerechten, waaronder de Casa Carpaccio’s, salades of zelfs Buren Brownies. 

Schuif lekker aan!

Kom je gezellig bij ons aanschuiven? Voor de snelle hap, een Casa Carpaccio of voor een menu inclusief koud biertje; het is allemaal mogelijk. We vragen je vriendelijk om de bestelling bij de de kassa te plaatsen zodat we direct voor je aan de slag kunnen gaan. En wil je zeker weten dat er een plekje vrij is? Vergeet dan niet te reserveren!

Catering

Naast onze maaltijden verzorgen we al jaren catering aan huis. Want de gekste feestjes maak je zelf! Een jubileum, verjaardag, werkuitje of borrel; er hoort altijd wat lekkers bij. Opzoek naar een schaal bittergarnituur of juist een compleet buffet? Bekijk onze mogelijkheden en laat ons jou adviseren hoe jouw viering nog leuker kan worden.

Feestjes

Plan een borrel bij de Buren. We hebben afgelopen periode veel feestjes mogen organiseren. Verjaardagborrels, jubileumetentjes, afstudeerfeestjes; er is altijd wel een reden om iets te vieren. Met de gezellige ruimte zijn er veel mogelijkheden. Check onze arrangementen en neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Bedrijvenlunch

Of het nu koud of warm belegde broodjes zijn, een lunch pakket inclusief melk en fruit, wraps, Casa Carpaccio’s, een maaltijd of een gezellige snack. Ons Lunchassortiment is uitgebreid en kan geheel op wens gemaakt worden. Geef ons een belletje of bekijk de online bestelmogelijkheden en kom de bestelling ophalen of laat ‘m bezorgen.